MicroENTRE-yritysverkosto

Ylivieskan seudun mikroyritysten oma verkosto

YTEK Kehityspalvelut koordinoi Ylivieskan seudun mikroyritysten verkostoa, joka on osa MicroENTRE-kokonaisuutta. Se on:

  • Mikroyritysvetoinen
  • Kokeileva ja rohkea
  • Virtuaalisuutta hyödyntävä
  • Kansainvälinen

Verkoston tarkoitus

Verkoston tarkoituksena on tarjota tutkittuun tietoon perustuvaa osaamista mikroyritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseksi ja yrittämisen esteiden purkamiseksi

Verkoston päämäärä

Uusi kasvava ja kansainvälinen mikroyrittäjien sukupolvi murtaa nykyiset ennakkoluulot kasvun ja viennin mahdollisuuksista. MicroENTRE luo mikroyritysten joukosta uutta kasvavaa ja kansainvälistä liiketoimintaa sekä toimii esimerkkinä muille pohjoisille alueille. Verkoston tutkimus-, kehitys- ja koulutuspartnerit uusiutuvat mikroyritysvetoisesti.

Yritysverkoston toiminta

Verkosto kokoontuu kiertävällä periaatteella ydinryhmään kuuluvien yritysten tiloissa. Kokoontumiset järjestetään kuukausittain ilta-aikaan ja aiheen päättää kulloinkin vuorossa oleva isäntäyritys.

MicroENTRE koordinoi nopeasti laajenevaa mikroyritysten kasvu- ja vientikokeiluverkostoa (ydinryhmätoimintaa) sekä tarjoaa mikroyritysten ehdoilla niiden kasvua ja kansainvälistymistä edistäviä tutkimus-, kehitys- ja koulutuspalveluja.

MicroENTRE tekee myös kansallisia ja kansainvälisiä tutkimus-, kehitys- ja koulutusavauksia, jotka nostavat mikroyrittäjyysosaamisen uudelle tasolle Suomessa ja Euroopassa.

Tervetuloa mukaan MicroENTREn toimintaan!

Lisätiedot ja alueemme tapaamiset löydät Mikroyrittäjyyskeskuksen sivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa: