Etsitään yrityskehittäjää!

YTEK Ylivieskan Kehityspalvelut on Ylivieskan kaupungin elinkeinoyhtiö, joka tarjoaa yrityksille monipuolisia elinkeinopalveluita. Kehitämme yritysten toimintaedellytyksiä sekä tuemme uusien työpaikkojen syntymistä Ylivieskaan.

Siirrymme 1.6.2021 alkaen Ylivieskan kaupungin organisaatioon ja olemme samalla käynnistämässä merkittävää uutta akkuteknologioihin ja akkujen kierrätysratkaisuihin liittyvää KEHITTÄMISHANKETTA Pohjois-Pohjanmaan liiton EAKR-rahoituksella. Hankkeen tavoitteena on selvittää moderneja teknologioita hyödyntävän litium-ioni akkujen pilottikierrätyslaitoksen ja siihen liittyvä kehitys- ja testausympäristön perustamisedellytykset alueelle.

Etsimme hankkeen vastuuhenkilöksi

YRITYSKEHITTÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat hankkeen läpiviennistä sekä hankkeelle asetetuista tavoitteista ja tehtävistä. Raportoit hankkeen etenemisestä projektin ohjausryhmälle ja suorana esimiehenäsi toimii tuleva Ylivieskan kaupungin elinkeinopalveluiden päällikkö. Tehtävä on määräaikainen 12 kk, hankkeen kestoon sidottu. Aloitusajankohta on 1.8.2021.

Sinulla on kokemusta hanke- ja/tai projektitehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja asiat loppuun saakka vievä tehokas tekijä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä olet yhteistyökykyinen ja monipuolinen kumppani hankkeen eri sidosryhmille. Kykenet rakentamaan verkostojasi hyödyntämään seudullista elinkeinoelämää. Sinulla on erinomainen englannin kielen taito.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen amk- tai korkeakoulututkinto. Taustallasi sinulla on vahvaa kokemusta ja osaamista elinkeinoelämästä ja yritysten kehittämisestä ja/tai -neuvonnasta.

Hakemukset jätetään ainoastaan Kuntarekry-järjestelmän kautta viimeistään su 9.5.2021. Postitse tai sähköpostitse toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yrityskehittaja-yli-01-8-21-1/

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Risto Rova 040 129 0558, risto.rova@ylivieska.fi tai toimitusjohtaja Sampo Siik, 040 682 2190, sampo.siik@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: