Tuo yrityksesi Ylivieskaan

Autamme Ylivieskaan sijoittuvia yrityksiä mahdollisimman nopeasti ja helposti asettautumaan ja käynnistämään toimintansa paikkakunnalle. Palvelumme on tarkoitettu kaikille, jotka harkitsevat Ylivieskaan sijoittumista tai etsivät alueelta sopivaa paikkaa yritystoiminnalle.

Tarjoamme Ylivieskaan sijoittuvalle yrityksellesi laadukkaan sijoittumispalvelun, joka vastaa tarpeisiisi suunniteltaessa yritystoiminnan siirtämistä osittain tai kokonaan Ylivieskaan.


Olemme tukenasi suunnittelusta liiketoiminnan aloittamiseen ja luonnollisesti aina sen jälkeenkin. Autamme sinua verkostoitumaan yrityksesi osaksi muuta alueen yritystoimintaa, tarjoamme monipuolisia kehittämispalveluita, etsimme kumppaneita ja tutustutamme sinut tärkeisiin tahoihin, jotta käynnistys tapahtuu helposti ja liiketoiminta pääsee nopeasti vauhtiin.

Olemme täällä sinua varten.

Ylivieskan vetovoimatekijät:

ylivieskasijaintikuva

Ylivieskaan on helppo tulla

Ylivieskaan on helppo tulla
Sijainti rautateiden risteyskohdassa ja maanteiden solmukohdassa takaa hyvät yhteydet niin etelään, pohjoiseen kuin itäänkin.

yrityksen_kasvu_ja_kehittaminen

Ylivieska on kasvava kaupunki

Ylivieska on monipuolisten palvelujen kauppakaupunki. Kauppakeskuksien ja omaleimaisten erikoisliikkeiden lisäksi kaupunki tunnetaan myös autokaupan keskuksena.

Tarjoamme asukkaillemme turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön, monipuolisen tontti- ja asuntotarjonnan sekä edulliset elinkustannukset.

Kaupungissa on rohkeasti panostettu ja investoitu yritysten toimintaympäristön ja -edellytysten kehittämiseen. Ylivieska tarjoaa erinomaisen sijainnin menestyvälle yritystoiminnalle ja täältä löytyy valmiiksi kaavoitettua tilaa kaupan ja teollisuuden käyttöön.

koulutustarjonta

Koulutarjonta

Ylivieskassa valmistui vuonna 2021 kaksi mittavaa kouluhanketta. Saimme uuden 400 oppilaan yhteinäiskoulun Taanilan alueelle. Toisena hankkeena yläkoulu korvattiin pääosin uudisrakennuksella noin 500 oppilaalle.

Lisäksi Centria ammattikorkeakoululla on keskeinen rooli Ylivieskassa osaavien työntekijöiden kouluttamisessa. Centrian TKI-toiminta (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) kehittää alueen yritysten ja organisaatioiden osaamista niiden toiminnan ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Alueella toimii koulutuskuntayhtymä JEDU, jossa Ylivieskassa mm. lähihoitaja- ja media-alan koulutusta sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, joka järjestää avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, harraste- ja hyvinvointikursseja sekä kielikursseja.

hitsaaja

Vankka teollisuuspohja

Ylivieskan vahvat teollisuuden alat ovat metalliteollisuus, elektroniikan mekaniikka sekä mekaaninen puuteollisuus. Myös tiiliteollisuudella on Ylivieskassa pitkät perinteet.

Ylivieska-info

Jaa sosiaalisessa mediassa: