Haemme projektipäällikköä

Ylivieskan kaupunki hakee SEUTUrekry -Kansainvälistren rektytointien tukeminen ja yritysten rekrytointivalmiuksien kehittäminen -hankkeeseen projektipäällikköä.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Hanke on osa seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuutta edistävää hankekokonaisuutta, jossa Ylivieskan kaupunki on osatoteuttajana. Hanke toteutetaan 24 kaupungin alueella.

Hankkeessa edistetään toimia, jotka liittyvät kansainvälisiin rekrytointeihin, kansainvälisten opiskelijoiden sitoutumiseen, maahanmuuttajien kotoutumiseen sekä työvoimapula-alojen vetovoimaan.

Toimenpiteinä tässä hankkeessa on käytäntöjen kehittäminen suomessa opiskelevien kansainvälisten opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työllistämiseksi ja sitouttamiseksi alueellemme yhteistyössä alueen toimijoiden sekä seutukaupunkiverkoston kanssa.

Projektipäällikön työaika hankkeessa on 50 %.

Loput 50 % työajasta on kaupungin elinkeinopalvelujen työtehtäviä, jotka koskevat työllisyyden kuntakokeilun ja kaupungin yrityspalveluiden yhteensovittamiseen sekä yritysneuvontaan. Lisäksi valittava henkilö on yhteyshenkilönä Ketterää Osaamista –hankkeessa, joka on osa seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuutta edistävää hankekokonaisuutta.

Valittavalla projektipäälliköllä on kansainvälisen ja kansallisen rekrytoinnin, koulutusjärjestelmien ja -järjestämisen osaamista. Arvostamme itsenäistä työotetta, yhteistyökyky- ja asiakaspalvelutaitoja, kokemusta hanketyöstä sekä yritysrajapinnasta. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää digitaalista osaamista. Edellytyksenä tehtävään on soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan tai voit myös esittää palkkatoiveesi. Hakemukset 23.1.2022 klo 23.59 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi.

Postitse tai sähköpostitse toimitettuja hakemuksia ei huomioida. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Lisätiedot: Petri Sipilä, yrityskehittäjä Puh. 040 579 4435 petri.sipila@ylivieska.fi

Jukka Saarela, asiakkuuspäällikkö Puh. 040 672 4900 jukka.saarela@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: