Haetaan projektipäällikköä

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä yli 15 000 asukkaan kaupunki. Ylivieska on kokoansa isompi; se on alueen noin 76 000 asukkaan kaupan ja palveluiden keskus.

Ylivieskan kaupunki hallinnoi Fiksu Ylivieska -hanketta, joka on digitalisia palveluita ja tietoverkkoja koskeva tiedotus- ja aktivointihanke Ylivieskan kaupungin yrityksille, maatiloille, yhdistyksille ja asukkaille, joilla ei ole kaupallista kuituverkkoyhteyttä saatavilla.
Hankkeen tavoitteena on tehdä suunnitelma siitä, miten kuituverkkoyhteydet toteutetaan Ylivieskassa yhdenvertaisesti. Samalla osallistetaan eri ryhmät ja yksilöt ideoimaan niitä digitaalisia palveluita, mitä kaupunki ja sen sidosryhmät voivat tulevaisuudessa rakentaa vahvojen ja kattavien kuituverkkojen mahdollistamana.

Haemme hankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Aloitus 15.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvaa opisto- tai korkeakoulututkintoa. Arvostamme tietoliikenneosaamisen lisäksi projektihallinnan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Työsopimus on määräaikainen ja kestää hankkeen loppuun 31.7.2022. Hankkeen päättymisen jälkeen on mahdollisuus jatkohankkeisiin.

Palkkaus KVTES:n mukaan tai voit myös esittää palkkatoiveesi.

Hakemukset 3.10.2021 klo 23.59 mennessä  https://www.kuntarekry.fi

Lisätiedot: Jukka Saarela puh. 040 672 4900 jukka.saarela@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: