Liiketila, Ruutihaantie 10

Myytävänä liikepaikka Ruutihaantieltä.
Pinta-ala 707 m2.
Hinta: 395 000e

Myynnissä monien mahdollisuuksien liikepaikka Ylivieskan autolaaksossa. Hyvät liikenneyhteydet Savarin kauppa-alueelle, tontti on nurkkatontti Suopellontien ja vilkkaan Ruutihaantien kulmassa.

Kaupankohteena reilun 700m2 liikekiinteistö ja noin 90m2 omakotitalo isolla 4700m2 tontilla, Rakennuksiin on tehty mittavia remontteja ja parannustöitä vuosien saatossa. Omakotitalo ja sen takana oleva erillinen parkkipaikka on vuokrattu, joista tulee säännöllisiä vuokratuloja.

Liikekiinteistöä on rakennettu ja laajennettu eri vuosikymmenillä, vanhimmat osat on tehty 80-90 luvuilla ja viimeisin korkea halliosa 2004. Laajennusten johdosta liikekiinteistöä pystyy helposti lohkomaan useampaan osaan: kaksi viimeisintä hallia on helppo erottaa omikseen, samoin alkuperäinen matalampi liikekiinteistön osa. Päätyhallin korkeus noin 5m jossa isot nosto-ovet ja lattiakaivo, matalamman hallin maksimikorkeus noin 4m jossa isot pariovet, matalan myymäläosan korkeus alle 3m ja päädyssä isot pariovet.

Liikekiinteistössä on tällä hetkellä toimivaa liiketoimintaa ja myyjän kanssa voi neuvotella myös liiketoimintakaupoista, mikäli toiminnassa oleva tai jokin liiketoiminnan muodoista kiinnostaa. Liikekiinteistö ei siis ole heti vapaa, vaan vapautuu sopimusten mukaisesti.

Lisätietoja kiinteistöstä:
https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/ylivieska/20852438

Tomi Petäjäsoja
tomi@ostoparatiisi.fi
040 779 7326

Jaa sosiaalisessa mediassa: