Myydään osakeyhtiö/verkkokauppatoiminta

Myydään osakeyhtiö/verkkokauppatoiminta, joka on tehnyt noin vuoden perustamis- sekä kehittämistyötä verkkokauppajalustan wishes.fi rakentamisen eteen.

Wishes Oy on elämyksiä sekä ilahduttavia pienyrittäjien tuotteita myyvä sivusto:

-Yrityksellä ei ole toimitilakuluja eikä omaa tuotevarastoa -Tilaukset lähtevät mukana olevilta alikaupoilta suoraan tilaajalle, eli postitustyö ja -kulut eivät tule yritykselle -Alikauppiailla on oma myyjäportaali, josta he hallitsevat tuotteiden lisäykset/muutokset -Yritykselle vaativa työ on pienimuotoista markkinointi- ja myyntityötä (kun mukaan etsitään uusia yrityksiä) -Yritys saa 20% provision alakauppojen myynnistä

Tässä siis valmis ja toimiva paketti, josta uuden yrittäjän on helppo lähteä kasvattamaan kannattavaa yritystoimintaa ”valmiiksi katetusta pöydästä” :

-Verkkokauppa on WP/ WooCommercen alustalla, jota voi helposti itse päivittää -Kiinteät kulut n. 150€/kk (maksunvälitys Checkout, joka siirtää automaattisesti rahat oikeille tahoille +  kirjanpito ja Zoner-palvelu) -Kauppaan on integroitu osoitehaku (jos haluaa lähituotteita), blogi, Mailchimp jne.

-Insta ja Facebook markkinointiin on tehty pohjatyö -Uusi yrittäjä saa valmiin konseptin, ammattilaisen toteuttaman vuosikellon ja markkinointisuunnitelman sekä koulutuksen alkuun pääsyyn + tarvittavat yhteystiedot.

Rahaa yritystoimintaan on sijoitettu n. 15000 € (perustajien pääomasta, yrityksellä ei velkaa).

Yritys myydään hyvälle jatkajalle ja eniten tarjoavalle!

NYT LÄHTÖHINTA 5000€. Myyntipäätös tehdään heti sopivan ostajan löydyttyä tai eniten tarjoavalle 10/2021 mennessä.

Mukana  toiminnassa on jo n. 35 yritystä, joilla tuotteet ovat myynnissä (lähinnä elämyslahjoja ja pienyritysten palveluja/tuotteita).

Ota yhteyttä, tarjoa ja neuvotellaan lisää. Olisiko tässä sinulle unelmatyö tulevassa?

Minkälaisen yrityksen haluat ostaa?

Ilmoittajan yhteystiedot
Nimi: Henna
Puhelin: 0445858124
Sähköposti: hennamaaria80@gmail.com

Jaa sosiaalisessa mediassa: