Onko yrityksesi Ylivieskan houkuttelevin työpaikka?

Osallistu Houkuttelevin työpaikka -kilpailuun!

Houkuttelevin työpaikka -kilpailuun osallistuminen on helppoa: tehkää huhtikuun 2023 aikana julkaisu sosiaalisessa mediassa ja kertokaa, miksi teidän yrityksenne on mahtava työpaikka! 🤩 Osallistuminen kannattaa, sillä kilpailu tuo yrityksellenne näkyvyyttä erityisesti somessa ja tarjoaa sitä kautta mahdollisuuden vahvistaa positiivista kuvaa työnantajana.

Esimerkiksi hauskat hetket, työtilannekuvat sekä henkilö- ja maahanmuuttajatarinat työpaikaltanne ovat tervetulleita. Päivitys saa sisältää videota, kuvaa ja tekstiä. Käytä julkaisun yhteydessä ainakin seuraavia hashtageja: #HoukuttelevinTyöpaikka ja #Ylivieska

Houkuttelevin työpaikka -kilpailu järjestetään 1.-30.4.2023 aikana ympäri Suomea eri seutukaupungeissa. Jokainen kaupunki valitsee oman alueensa voittajan. Katso kilpailun tarkemmat ohjeet ja mukana olevat kaupungit:

Seutukaupunkiosaajat.fi – Osallistu Houkuttelevin työpaikka -kilpailuun!

Ylivieskan houkuttelevin työpaikka -kilpailun palkintona on 500e lahjakortti paikalliseen yritykseen, jonka voi käyttää omavalintaisesti yrityksen virkistys- ja työhyvinvointiin.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö
Sanna Nissilä,
puh. 044 429 4219
sanna.nissila@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: