Recion suunnittelee isoa, erilaista TEOLLISUUSPUISTOA YLIVIESKAAN

R-Park – monien mahdollisuuksien teollisuuspuisto

Recionin tavoitteena on luoda uusi, alueellinen, erilainen metalliteollisuuden keskittymä, joka sijoittuu ja rakentuu Recionin omistamalle 10 hehtaarin tontille sekä sen välittömään läheisyyteen.

Tuleva teollisuuden uusi keskittymä Ylivieskassa avaa yrityksille aivan uusia mahdollisuuksia menestyä. Alueella jo toimivan Recionin rinnalle tulee uusia alan toimijoita, jotka hyötyvät alueen sijainnista, Recionin kone- ja tilaresursseista, raaka-ainehankinnoista sekä eri toimijoiden välisistä synergioista. Recion toimii rakenteilla olevassa verkostossa veturiyrityksenä.

Tavoitteena on Recionin Ylivieskan tehtaan edelleen kehittäminen sekä uusien yritysten sijoittuminen osaksi R-Park teollisuuspuistoa. Päämääränä on myös monipuolistaa alueen elinkeinorakennetta ja luoda uusia yrityksiä ja työpaikkoja sekä edistää ja tukea alueen investointeja. Uusia työpaikkoja arvioidaan syntyvän noin 100 seuraavien vuosien aikana.

Recionin Ylivieskan tehdas muuttuu moderniksi yritystominnan keskittymäksi, jossa yrittäminen, tieto- ja taitopääoma yhdistyvät uudella tavalla palvelemaan tulevaisuuden liike-elämän ja teollisuuden tarpeita. Teollisuusaluetta kuvaavia asioita jatkossa ovat mm. teknologiateollisuus ja uuden sukupolven tuotantoteknologia i4.0 sekä kiertotalous ja akkujen kierrätysteknologia.

Hankkeessa on tiiviisti mukana myös YTEK sekä Ylivieskan kaupunki.

Lisätietoa hankkeesta:
Toimitusjohtaja Jari Salo Recion Oy, 050 543 4998 jari.salo@recion.com
Toimitusjohtaja Sampo Siik YTEK Ylivieskan Kehityspalvelut 040 682 2190 sampo.siik@ylivieska.fi
Kaupunginjohtaja Maria Sorvisto Ylivieskan kaupunki, 044 429 4210 maria.sorvisto@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: