Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Joulun avajaiset Ylivieskan Kauppatorilla

17 marraskuun, 2023 @ 18:00 20:00

Ylivieskan kaupungin joulun avaus järjestetään tänä vuonna Rautatiekadun varrella sijaitsevalla uudella torialueella, Kauppatorilla pe 17.11. klo 18–20.

Tunnelmallisessa joulutapahtumassa on ohjelmaa ja toimintaa koko perheelle. Torin ja Kasarmin alue valaistuu jouluisella valotaiteella ja pieneltä joulutorilta on mahdollisuus ostaa paikallisia tuotteita. Joulupukki ja muori saapuvat Korvatunturilta avaamaan Ylivieskan joulun. Pukki ja muori ovat tavattavissa kasarmin puodissa illan ajan – kannattaa ottaa pukille menevä kirje tai piirustus mukaan. Ohjelmassa on lisäksi jouluista musiikkia, tonttujen tanssia ja aitoa joulutunnelmaa.

Aikataulu:

klo 17.30 joulupuuron jako alkaa – Ylivieskan yrittäjät ja Nuorkauppakamari

Klo 18 Pukki ja Muori saapuvat Ylivieskan torille joululaulujen saattelemana –  Joulupukki, muori, seurakunnan lapsikuoro, johtaa Eeva Korhonen

Joulutori valaistuu

Klo 19 Tonttujen joulutanssi – Tanssiopisto Uusikuu. Koreografia Iida Lehkonen

Klo 19.50 Joulupukki ja Muori lähtevät takaisin Korvatunturille joululaulujen saattelemana – Noora Östberg ja Antti Kotka

Ohjelmien välillä on mahdollisuus tavata joulupukki ja muori Kasarmin puodissa, ihailla jouluista valotaidetta ja tutustua joulutorin tuotteisiin.

Yhteistyössä:
Ylivieskan kaupunki
Ylivieskan seurakunta
Nuorkauppakamari
Ylivieskan yrittäjät
Jedu Ylivieska, media-ala
Ylivieskan Kuula
Tanssiopisto Uusikuu