Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Some haltuun – NYT!

14 syyskuun, 2023 @ 12:00 15:00

Mitä, kenelle, miksi ja miten somessa markkinoidaan? Mitkä työkalut auttavat ylläpitämään yrityksen markkinointia arjessa? Mitä markkinoinnissa kannattaa mitata ja miksi?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen syksyllä 2023 järjestettävässä Some haltuun – NYT! -työpajassa!

Säpäkät kolmituntiset työpajat antavat tehokkaat neuvot, vinkit ja niksit yrityksen some-markkinoinnin starttiin. Työpajoissa keskitytään perusteiden lisäksi etenkin FACEBOOKIN ja INSTAGRAMIN tehokäyttöön yrityksen markkinoinnissa, ja ehkä sivutaan hieman muitakin somekanavia tai maksullista mainontaa. Työpajassa pureudutaan myös somekanavien analytiikkaan markkinoinnin tehokkuuden todentamiseksi.

Paikka: Ylivieska, 14.9. klo 12–15, Poppoo House, Juurikoskenkatu 6, 2. krs.

Kouluttajana toimii yrittäjä Sanna Paakkonen mainostoimisto WTF Designista (www.wtfdesign.fi). Sannalla on vuosien kokemus sekä oman yrityksen markkinoinnista että asiakkaiden sparraamisesta kohti tehokkaampia markkinoinnin tuloksia. Sannan koulutusotteessa yhdistyy mainosalan generalistin tietotaito ja markkinointi maalaisjärjellä.

Tiivis kolmituntinen työpaja pitää siis sisällään ohjeita, vinkkejä ja niksejä ilman ammattiterminologialla brassailua. Työpajassa käydään läpi tiivis teoriaosuus, jonka jälkeen päästään konkreettisesti käytännön tekemiseen.

Puhelimet, läppärit ja utelias mieli siis mukaan – kohta mennään!

TYÖPAJA ON MAKSUTON!

Ilmoittaudu: http://www.xn--nuoristayrittji-dlbc.fi/