Tietoisku koronatuki II

Koronatuki II

Kustannustuen toisen kierroksen haku alkaa joulukuun lopussa. Kuten kesän ensimmäisellä kierroksella, tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi. Se on tarkoitettu muun muassa palkkakuluihin ja vuokriin. Tukea haetaan ensimmäisen kierroksen tavoin Valtiokonttorin verkkopalvelusta.

Toisella kierroksella kustannustuen ehdot muuttuvat muun muassa niin, että liikevaihdon minimialaraja poistuu. Lisäksi tukikausi pitenee viiteen kuukauteen.

Edellisessä kustannustuessa tukikausi oli kaksi kuukautta (huhti- ja toukokuu). Toisella kierroksella tukikausi alkaisi  1. kesäkuuta ja päättyisi lokakuun loppuun.

Haku pyritään saamaan auki 21. joulukuuta 2020. Valtiokonttori vahvistaa haun avautumispäivän 18. joulukuuta 2020. Hakuaika jatkuisi helmikuun loppuun.

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta. Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada? Miten hakeminen tapahtuu? Saat tietoiskussa vastaukset näihin ja muihin yleisimpiin kysymyksiin.

Kustannustuki II:sta järjestetään tammikuun alussa yhteensä neljä samansisältöistä tietietoiskua. Ajankohdat 7. tammikuuta 2021 kello 9-10 ja kello 15-16 sekä 8. tammikuuta 2021 kello 9-10 ja kello 15-16.

Jaa sosiaalisessa mediassa: