Yrittäjä! Kerro kuinka monipaikkaisuutta ja etätyöskentelyä voitaisiin kehittää Pohjois-Pohjanmaalla.

Hei, yrittäjä!

Kerro meille kuinka monipaikkaisuutta ja etätyöskentelyä voidaan kehittää Pohjois-Pohjanmaalla!

Yrittäjien kokemukset ja tarpeet ovat arvokasta tietoa, jonka avulla Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus sekä muut rahoittajat voivat kohdistaa rahoitusta aidosti hyödyllisten palveluihin ja kehittämistoimenpiteisiin. Voit tuoda oman näkökulmasi esiin vastaamalla sähköiseen kyselyymme nimettömästi.

Kysely on osa Oulun yliopiston toteuttamaa ja Maaseuturahaston rahoittamaa Maaseudun monipaikkaisen asumisen, yrittämisen ja etätyöskentelyn edistämisen keinot Pohjois-Pohjanmaalla (MOPPI) -hanketta.

Kyselyn ja haastatteluiden avulla tunnistetaan ja vahvistaa Pohjois-Pohjanmaan kuntien, asukkaiden ja yritysten osaamista, muutoskyvykkyyttä ja muutoksen tuomien uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Hanke tunnistaa tarvittavia jatkotoimia alueen kehittämis-, yrityspalvelu- ym. toimijoille ja ohjaa myös rahoittajien (mm. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus) valintoja rahoituksen ohjaamisessa. 

Kyselyn toteuttaa Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE / tutkimusjohtaja Anna-Mari Simunaniemi. Koko hankkeen projektipäällikkö on professori Helka-Liisa Hentilä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia ja sen voi tehdä nimettömänä. Kysely on avoinna marraskuun 2021 ajan.

Linkki kyselyyn:

https://link.webropolsurveys.com/S/AA1197A83CA2A159

Lisää tietoa MOPPI-hankkeesta löytyy täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa: