Yrittäjä, lähde mukaan kauppojen yön lasten aarteenetsintä kampanjaan!

KAUPPOJEN YÖSSÄ LAPSILLE AARTEEN ETSINTÄÄ! Haluaako sinun liikkeesi olla mukana?

Ylivieskan kaupungin elinvoimapalvelut järjestää Kauppojen Yössä perjantaina 6.9.2024  lapsille aarteenetsinnän.

Mikä kamppanja tämä on?

Elinvoimapalvelut  painattaa aarrekartan, jossa näkyy mukana olevien yrityksien nimet ja osoitteet. Karttoja jaetaan Kauppojen Yössä ja niitä tuodaan myös mukaan lähteviin liikkeisiin ennen tapahtumaa.

Elinvoimapalvelut painattaa myös erivärisiä tarroja, joita tuodaan yrityksiin ennen tapahtumaa. Kauppojen Yössä liikkeessänne vierailevat, keräävät karttaan yrityksenne tarran.

Viidestä tarrasta ( jokainen tarra eri liikkeestä) saa yllätyspalkinnon ja sen voi hakea samana iltana Kasarmin alueella olevasta Kasarmin puoti -talosta (ohjeet löytyy myös kartasta).

Kasarmin Puodista palkinnon lunastaneiden kesken arvotaan myös 3 x 50e lahjakorttia mukana olleisiin yrityksiin (voittaja valitsee kohteen itse)

Mitä tämä teiltä vaatii?

Jos haluatte olla mukana aarteenetsintäkampanjassa, niin ilmoittaudu to 15.8. mennessä elinvoimapalvelut@ylivieska.fi

Tarroja varten varaudu hankkimaan jonkinlainen astia/laatikko liikkeeseesi sekä kartoille tila johonkin näkyvälle paikalle.

Toivoisimme että liikkeet jotka osallistuvat olisivat auki pe 6.9 vähintään kello 12-20.

Mitä tämä maksaa?

Kampanjan kartat, tarrat ja palkinnot kustantaa elinvoimapalvelut. 

Markkinointi

Aarteenetsinnästä tehdään markkinointia elinvoimapalveluiden toimesta someen, nettisivuille sekä Kalajaskaan. Voitte vapaasti mainostaa myös itse, että olette mukana aarrekarttassa. Voitte jakaa myös omissa kanavissanne Elinvoimapalveluiden someen tehtyä kamppista.

Jaa sosiaalisessa mediassa: