Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu

Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu

Auttaa ja neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä
Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja terveyttämisen asiantuntijoita
Palvelu on luottamuksellista
Palvelu on maksutonta

Meihin voit olla yhteydessä silloin, kun

  •     olet huolissasi yrityksesi kannattavuudesta
  •     et pysty maksamaan itsellesi palkkaa
  •     huomaat laskujen kasautuvan
  •     et enää pysty maksamaan lainoja ja niiden korkoja
  •     et tiedä, mitä tehdä, kun työt tai myynti ovat vähentyneet
  •     haluat keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta yleisesti
  •     tunnet, että et enää jaksa talousvaikeuksissa yksin ja oma jaksamisesi huolettaa.

Ensimmäisen yhteydenoton aikana käyt läpi tilanteesi asiantuntijan kanssa. Puhelun lopuksi saat konkreettiset ohjeet, mitä tehdä seuraavaksi. Saat tarvittaessa myös yhteystiedot oman alueesi asiantuntijalle, joka voi auttaa sinua asioiden eteenpäin viemisessä ja mahdollisen mentorin löytämisessä.

Yrittäjän talousapu -palvelusta saa neuvonta-apuaYrittäjän talousapu -palvelu on tavoittanut tuhansia yrittäjiä vaikean koronavuoden aikana. Siinä missä talousavun puhelinpalveluun ottaa tavallisesti yhteyttä puolitoistatuhatta yrittäjää vuosittain, viime vuonna yhteydenottojen määrä kasvoi lähes kahdeksaan tuhanteen. Tästä määrästä pystyttiin vastaamaan noin 6 600 puheluun.Talousapu-puhelinpalvelu on maksuton apu yrittäjälle. Palvelu tarjoaa luottamuksellista ja puolueetonta apua yrityksen talouden ja tervehdyttämisen asiantuntijoilta. Asiantuntija tekee soittajalta saamiensa tietojen perusteella arvion yrityksen taloustilanteesta ja neuvoo yrittäjää. Useimmiten apu löytyy yhden puhelinsoiton aikana.

Tavoitteena on paitsi tarjota neuvoa akuutteihin tilanteisiin, myös ehkäistä talousvaikeuksia.Yrittäjän talousapu palvelee suomeksi maanantaista perjantaihin klo 9–16 numerossa 0295 024 880 ja ruotsiksi torstaisin klo 9–16 numerossa 0295 024 881 ja perjantaisin klo 9–16 numerossa 0295 024 882.

Lisätiedot:

https://www.ely-keskus.fi/web/yrittajan-talousapu/etusivu?fbclid=IwAR1GKwIpjYPcWBSzeJ7hNSQd6w1D8hqaPYqVNNproG0PIx3H0jJNM7izuhU

Jaa sosiaalisessa mediassa: