Yrityksen perustaminen

Ylivieskan kaupungin elinvoimapalvelut tarjoaa maksutonta neuvontaa ja tukea yrityksen perustamista tai kevytyrittäjyyttä suunnitteleville ylivieskalaisille henkilöille tai Ylivieskaan yritystoimintaa suunnitteleville. Voit tulla keskustelemaan liikeideastasi ja yrittäjyyteen liittyvistä ajatuksistasi jo varhaisessa ideointivaiheessa. Keskustelun kautta ideat kehittyvät eteenpäin ja yrittäjyyssuunnitelmasi selkiytyvät.  

Yritysideasi vahvistuessa saat tukea yrityksen perustamiseen liittyen esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman laadintaan, markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun, talous- ja kannattavuuslaskelmiin, rahoitusasioihin sekä yrittäjyysvalmiuksien kehittämiseen. Meillä on tietoa myös vapaana olevista yritystonteista ja toimitiloista.

Verkostoituminen, valmennukset ja tapahtumat

Uutena yrittäjänä kauttamme pääset heti osaksi paikallisia ja alueellisia yrittäjäverkostoja.

Järjestämme säännöllisesti yrittäjille suunnattuja valmennuksia ja tapahtumia, joihin kannustamme uusia yrittäjiä osallistumaan. Löydät ajantasaista tietoa valmennuksista ja tapahtumista etusivun tapahtumista.

Yritystoiminnan perustaminen ja suunnittelu

Olitpa aloittava yrittäjä tai jo yritystoimintaa harjoittanut konkari, löydät yritystoiminnan suunnittelemiseen ja perustamiseen liittyvää tietoa Oma Yritys-Suomi -palvelusta

Rahoittajia:
Ely-keskus rahoitus
Finnvera
Rieska-Leader
Business Finland
Pohjois-Pohjanmaan liitto

Ota rohkeasti yhteyttä!

Petri Sipilä

Petri Sipilä

Yrityspalvelupäällikkö
040 579 4435
petri.sipila@ylivieska.fi

Anna-Sofia Yrjölä

Asiakkuuspäällikkö
040 685 1265
anna-sofia.yrjola@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: